• darkblurbg
  • slidebg1

Kinderdagverblijven

Een tweede thuis!
  • Opvang vanaf 6 weken tot 4 jaar
  • Open van 07.00 uur tot 18.30 uur
  • 52 weken per jaar geopend m.u.v. de erkende feestdagen

Baby opvang op het kinderdagverblijf

U bent net (weer) vader of moeder geworden van een prachtige baby. En nu is de tijd aangebroken om weer te gaan werken. Uw baby gaat naar één van onze kinderdagverblijven in Kerkrade, Landgraaf of Brunssum. We begrijpen dat het zeker in het begin niet altijd gemakkelijk is voor u. Krijgt mijn baby wel de aandacht die het zo nodig heeft? Is er genoeg rust? Wordt het ritme van thuis wel aangehouden? Hele begrijpelijke vragen, waar we uitvoerig met u van tevoren over spreken en waar u altijd bij ons mee terecht kunt.

Uw baby komt in een kleine en speciaal voor baby’s ingerichte groep. Deze is volledig afgestemd op de behoeften van de allerjongsten: rust, veiligheid en geborgenheid. De inrichting van de groep en de begeleiding van onze professionele pedagogisch medewerkers, prikkelen uw baby de wereld om zich heen te ontdekken en zich verder te ontwikkelen.
Wanneer het kinderdagverblijf minder dan twee groepen heeft, is uw kindje van harte welkom in een verticale groep. Deze bootst de thuissituatie zoveel mogelijk na doordat er kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in één groep zitten.

Buitenbedjes

Op sommige locaties hebben we aparte buitenbedjes, waardoor uw baby ook buiten kan slapen. Juist kinderen die wat moeilijker slapen, dromen hier heerlijk weg! Natuurlijk stemmen we dit van tevoren af met u.

Peuter opvang op het kinderdagverblijf

Om de gezinssamenstelling zoveel mogelijk na te bootsen komt uw peuter in een groep van 0 tot 4 jarigen, een tweede thuis! Zo groeit uw peuter tezamen met de andere kinderen in de groep richting de basisschoolleeftijd.
Waar de zorg voor baby’s grotendeels gericht is op geborgenheid, ritme en structuur, zal uw peuter juist vele activiteiten ondernemen met zijn groepsgenootjes. Zowel binnen als buiten. Zang, dans, beweegspelletjes, knutselen: uw peuter leert door te spelen bij zijn tweede thuis!

Locaties

Kinder Opvang Kerkrade/Parkstad beschikt over zes Kinderdagverblijven verspreid over Kerkrade, Landgraaf en Brunssum:
- Kinderdagverblijf Dopi (Kerkrade)
- Kinderdagverblijf Kiekeboe (Kerkrade)
- Kinderdagverblijf Steltloper (Kerkrade)
- Kinderdagverblijf Reuzefijn (Kerkrade)
- Kinderdagverblijf Schatgraver (Landgraaf)
- Kinderdagverblijf De Springplank (Brunssum)

Wat kost kinderopvang?

In onderstaande tabel staan de uurtarieven voor de buitenschoolse opvang en de kinderdagverblijven van Kinder Opvang Kerkrade/Parkstad en de belastingtoeslag 2019.
Onze afdeling Planning & Plaatsing maakt u graag vrijblijvend een persoonlijke kostenberekening. Dan weet u precies wat de opvang in uw geval kost.
Ook verzorgen wij kosteloos de belastingaanvraag voor u.
Vraag de vrijblijvende berekening aan!
Of bel Kinder Opvang Kerkrade/Parkstad: 045-5426688.
U kunt de kosten ook zelf online berekenen via ons rekentool.


Bij het afsluiten van een contract met Kinder Opvang Kerkrade/Parkstad zijn de Algemene voorwaarden van de Brancheorganisatie Kinderopvang van toepassing.

 

Tarieven 2019          
BSO     max. toeslag €     uurtarief €
Naschools incl. vakantie     6,89     7,04
Naschools en vakantie     6,89     7,04
Voorschools     6,89     7,04
Flexibel     6,89     9,47
Zorgtarief     6,89     7,55

Kinderdagverblijven
           
Hele dag     8,02     8,02
Halve dag of vervroegd     8,02     8,02
Flexibel     8,02     10,60
Zorgtarief     8,02     8,56

NB: alle tarieven gelden behoudens parlementaire wijzigingen.

Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is Kinder Opvang Kerkrade/Parkstad niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hier aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze site kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Kinder Opvang Kerkrade/Parkstad raadt u aan om, voordat u handelt op basis van de geboden informatie, deze eerst te verifiëren bij de aanbieder en naar de van toepassing zijn de voorwaarden te vragen.