• darkblurbg
  • slidebg1

Buitenschoolse opvang

Onbezorgd op pad!
  • Voor kinderen van 4 tot 13 jaar
  • Open van 07.00 tot 18.30 uur
  • Voor- en naschoolse opvang
  • Vakantieopvang
  • Opvang tijdens roostervrije dagen van de school
  • 52 weken per jaar geopend

Coole avonturen op de buitenschoolse opvang!

Na een dag op school wordt uw kind door ons opgehaald in school op een afgesproken plek. Veelal lopen we gezamenlijk naar de buitenschoolse opvang, want nagenoeg alle locaties liggen in of nabij een school. Uw kind kan even rustig zitten, we kletsen wat en eten en drinken iets: een gezellig moment na school.

Daarna kan uw kind zelf kiezen wat het wil gaan doen. Is het lekker 'chillen', buitenspelen (sporten), meedoen aan die kookworkshop of heeft het meer zin om te schilderen of te figuurzagen? Het kan allemaal! Het is immers vrije tijd na school. Doen waar je zin in hebt!

We zijn vaak op pad en uw kind onderneemt veel op de buitenschoolse opvang! Om u als ouders te helpen, bieden wij ook:

Zwemles

Tijdens de BSO tijd kan uw kind zwemles volgen bij zwembad D'r Pool onder begeleiding van een pedagogisch medewerker die ook in het zwembad blijft.

Ski- en Snowboardles

Uw kind kan net voor de carnaval ski- en snowboardlessen volgen bij Snowworld. Onze medewerkers zijn er natuurlijk bij!! Dat is mooi meegenomen als u met uw kind op wintersport gaat!

Vakanties

In de vakanties hebben we tijd om echt uit te pakken! Uw kind kan meedoen aan fantastische vakantieprogramma’s met vele activiteiten en uitstapjes. We gaan naar het Schutterspark, Steinerbos en organiseren een KOK-kamp voor de 4-7 jarigen en 7-12 jarigen. Iedere vakantie is weer een groot feest!

GaiaCAMP bij GaiaZOO

Jaarlijks organiseren we het Gaiacamp bij GaiaZOO. Dat is pas spannend! We overnachten in een tent in de dierentuin! Overdag leren we van alles zoals uilenballen uit elkaar pluizen en hoe we de dieren in de kinderboerderij het beste kunnen verzorgen. ‘s Avonds ontbreken de barbecue en kampvuur natuurlijk niet! We zeggen niet voor niets: lekker onbezorgd op pad!

Chill Club

Als uw kind 8 jaar of ouder is mag het naar 'the place to be' in Kerkrade: de chillclub. Kijk maar wat we daar allemaal doen!

Locaties

Kinder Opvang Kerkrade/Parkstad beschikt over 8 BSO's verspreid over Kerkrade, Landgraaf en Brunssum:
- BSO Bombarie (Kerkrade)
- BSO Spoorzoeker (Kerkrade)
- BSO Steltloper (Kerkrade)
- BSO Vierpuntkom (Kerkrade)
- BSO Woelhonk (Kerkrade)
- BSO Reuzefijn (Kerkrade)
- BSO Schatgraver (Landgraaf)
- BSO De Springplank (Brunssum)
- BSO Wonderwijs (Hoensbroek)

Wat kost kinderopvang?

In onderstaande tabel staan de uurtarieven voor de buitenschoolse opvang en de kinderdagverblijven van Kinder Opvang Kerkrade/Parkstad en de belastingtoeslag 2019.
Onze afdeling Planning & Plaatsing maakt u graag vrijblijvend een persoonlijke kostenberekening. Dan weet u precies wat de opvang in uw geval kost.
Ook verzorgen wij kosteloos de belastingaanvraag voor u.
Vraag de vrijblijvende berekening aan!
Of bel Kinder Opvang Kerkrade/Parkstad: 045-5426688.
U kunt de kosten ook zelf online berekenen via ons rekentool.


Bij het afsluiten van een contract met Kinder Opvang Kerkrade/Parkstad zijn de Algemene voorwaarden van de Brancheorganisatie Kinderopvang van toepassing.

 

Tarieven 2019          
BSO     max. toeslag €     uurtarief €
Naschools incl. vakantie     6,89     7,04
Naschools en vakantie     6,89     7,04
Voorschools     6,89     7,04
Flexibel     6,89     9,47
Zorgtarief     6,89     7,55

Kinderdagverblijven
           
Hele dag     8,02     8,02
Halve dag of vervroegd     8,02     8,02
Flexibel     8,02     10,60
Zorgtarief     8,02     8,56


NB: alle tarieven gelden behoudens parlementaire wijzigingen.

Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is Kinder Opvang Kerkrade/Parkstad niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hier aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze site kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Kinder Opvang Kerkrade/Parkstad raadt u aan om, voordat u handelt op basis van de geboden informatie, deze eerst te verifiëren bij de aanbieder en naar de van toepassing zijn de voorwaarden te vragen.